CLUB DA MINIGOLF / MINIGOLF-CLUB BRIGELS,

Il club dumbra momentan 20 commembers. Sper ils 6 turniers interns dil club vegn mintg'onn organisau in turnier naziunal. Sper il menaschi da giug dat ei differentas occurenzas per ils commembers dil club. ("social activities")

Nossa homepage vegn actualisada regularmein, aschia ch'ins ei adina sil current tgei che marscha.

Der Club zählt momentan 20 Mitglieder. Neben den 6 internen Club-Tournieren gibt es jedes Jahr ein Nationales Tournier.
Ausserdem gibt es verschiedene Veranstaltungen für die Clubmitglieder. ("social activities")

Unsere Homepage wird laufend aktualisiert, so ist man immer auf dem aktuellen Stand.

Breil/Brigels | Minigolf